Карпатський ювілей

Молодість боїться не встигнути. Зрілість знає, що не встигне. Для молодості вічність — це хвилина. Для зрілості хвилина — це вічність..

© В.Брюгген

 Це один із особливих моментів в житті, саме той,  коли розпочинається новий рік життя. Байдуже, що календарний новий рік вже минув.. Твій особистий рік минає і дає старт новому в день твого народження. Люди, яким ти завдячуєш своїм життям, які люблять тебе, які дихають разом з тобою і дивляться в одному напрямку, творять разом з тобою, рік за роком твоє життя. Чаклують над тим, щоб життя було цікаве,насичене миром, злагодою і щастям. З кожною новою хвилиною молодості, яка якраз набуває свого розквіту, ти стаєш  на сходинку ближче до зрілості.. 
 Поки ти молодий, в тебе ще є вміння і бажання вчитися, вдосконалюватися, терпіти поразки і здобувати нові вершини, як і в горах так і в житті.
 Кожен сам для себе обере свій шлях і вирішить, що взяти з собою з молодості у зрілість.
 Всім, хто доклав зусиль, дати мені життя  навчити, вчити і надалі, радіти зі мною життю, бути щасливим разом - щира подяка..


 Я дуже сильно чекав тієї подорожі.  Бо не одноразово був свідком таких подій в горах, хоча був лише учасником, а не іменником. В ті перші дні лютого, природа подарувала мені ще один подарунок. Неймовірні заходи та сходи сонця, морозна казка, все це, довершені атрибути гірського дня народження. 




 Та найцінніші подарунки, це ваші усмішки, ваша увага, та безкінечне тепло, яке я відчуваю від кожного з вас. Ви, мої друзі, джерело неймовірної енергії. Завдяки Вам, все відбувається.




Я згадую і посміхаюся, як ви мене вигнали з хати, колоти дрова, а самі готували святковий стіл, надували кульки:) Мало мало і не пустив  сльозу тоді.. А потім привітання, пісні..А..точно і святкові пляцки)




Дякую за фото Кумам :)
Вже зараз, майже два місяці після цих подій, в в голові надійно збережені кадри з найкращого гірського ювілею. 
Дякую всім Вам..

Коментарі

  1. То в тебе було святкування дня народження 2 місяці на перед ,чи то я ніц не розумію)))

    ВідповістиВидалити
  2. В мене в лютому святкування. А 1 квітня - то був першоквітневий жарт) Я святкував як годиться))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації