Нарінецький водоспад

Якщо відкриття, що здійснюються під час подорожей, можна віднести до найбільших задоволень в нашому житті, ще більшим задоволенням, по-моєму, буде повернутися в улюблені місця, щоб показати їх коханій людині.
Моріс Дрюон ©

 Я пам'ятаю одну паперову карту. Ця карпатська схема, була дуже приблизна, величезний масштаб та мінімум інформації. Та була одна особливість цієї карти - на ній різними кольорами було намальовано безліч маршрутів. Рік за роком на цьому клаптику паперу з'являлися нові лінії, адже здобувалося багато нового досвіду,було пройдено чимало нових маршрутів без жодного маркування та навігації. Зараз ця карта - сімейний раритет, яка зберігається в туристичному альбомі мого батька. Здавалося б на ній не залишилося місця, де б не було "промарковано" різними хитрими позначками. Жартуючи, ми ще тоді казали - ця карта "сходжена", треба нову. 
Сьогодні маючи під руками сучасні карти, навігацію, супутникові знімки, доступ до інформації, ми й надалі маємо змогу малювати свої шляхи. Іноді шлях цей буде досить важким, рідше це буде легко, та в будь якому випадку, невідома стежка - це нова сторінка в житті карпатського мандрівника.

Нарінецький водоспад



 



Святкова атмосфера на водоспаді в День Гір
 Нарінецький водоспад - це був подарунок на міжнародний День Гір. Захований від потужного вітру, який бушував в цей день, захищений від потенційних відвідувачів відсутністю підхідних шляхів, дає затишок, для всіх, хто прокладе до нього свою стежку.
Фото Тарас Михайлович ©

Коментарі

Популярні публікації