Озеро Акварельне

Зима - це гравюра, весна - акварель,
 літо - олійний живопис, а осінь - мозаїка всіх трьох
© Стенлі Хоровіц

"На все свій час".  Надзвичайно мудрі слова, які ми досить часто застосовуємо в житті. Є час для народження, час для життя та час для смерті. Як не дивно але подібний життєвий шлях мають не лише живі істоти. Під пронизливий травневий вітер, спостерігаючи за хвилями незнайомого карпатського озера, ми розуміли - що воно теж живе. Переломлюючи в собі сонячне проміння, потріскуючи льодом, ця вода пахла справжньою зимою. Озеро було недавно народжено і зараз жило своїм коротким весняним життям. Неймовірні акварельні відтінки нагадували, про той час, який призначений для нього. Адже скоро прийде літо і озеро зникне та чекатиме нового народження..



Вам просто треба вибрати момент, коли це відбувається. Подібних дійств в Карпатах безліч - це і цвітіння рододендрону, нарцисів або наприклад зловити "брокенського привида" або потрапити в "молоко". Такі моменти надихають за будь яких погодних умов йти в гори. Відкриваючи для себе Карпати протягом року, у Вас є всі шанси побачити щось нове.

Підводний світ




Чому Акварельне? Мабуть через кольори. Можливо саме через це весна асоціюється з акварельними фарбами. Ми часто повторювали це слово, коли сиділи на березі водойми з талого снігу. Цікаво як воно поживає зараз, напевне ще готове прийняти відвідувачів. Поспішайте на гостину!

Дякую за фото друзям Ковалевський П. та Васін А.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації