Щоденник в потертій палітурці

 "And I have made the most important discovery of my career, the most important discovery of my life: It is only in the mysterious equations of love that any logic or reasons can be found. I'm only here tonight because of you. You're the only reason I am…you are all my reasons."

Nobel acceptance speech by John Forbes NashA Beautiful Mind 


Як правило, тут мав би бути ще якийсь текст від мене. 
Його не буде.
Щоб читати далі, застосуйте зміст епіграфу відносно себе і людей, яких ви любите.


 Людські долі неповторні, складаються  наче пазл, до останнього прижиттєвого подиху. В кожного з нас своя окрема історія, в якій багато сторінок. В цій книзі життя, кожна сторінка особлива, тут занотовані твої перші кроки, перші слова, перші поцілунки, перше кохання, перше слово "мама", перші кроки твоєї дитини. Ще безліч чого не переліченого, що коїлося з нами вперше записано тут. Сторінки життя розфарбовані яскравими кольорами, переписані дрібним почерком, трапляються позначки на полях, іноді посеред важливих подій трапляється прикра помилка або й взагалі пуста сторінка.

Стаї пастухів на пол. Погарська
 В цій доленосній імпровізації, нас завжди супроводжують почуття. Їх безліч. Кожну секунду ми обираємо  радість або сум, любов або гнів, гордість або сором. Тільки ми самі вправі вирішувати під впливом яких почуттів сьогодні ми будемо записувати щось нове до книги життя. 


Особливими є гірські переживання. Концентрація емоції настільки сильна, що здатна захоплювати в полон на тривалий час. Коли атмосфера подій бездоганна, наповнена тільки позитивними почуттями, душа отримує надзвичайний імпульс, який пригнічує  негативні почуття до мінімуму. В кульмінаційному моменті, затримується подих, врівноважується пульс, заплющуються очі, зникає потреба у будь чому. Завдяки потужності емоцій відбувається часова деформація, яка поглинає час, а разом з ним і нас самих.

г.Говерла у вечірньому серпанку із хмар
 Не кожен може відкрити для себе відчуття світу гір. Та життя не таке вже і чорно-біле, як здається. Головне хотіти малювати правильними фарбами. В руках у кожного із нас є можливість обирати правильні почуття. І я переконаний в тому, що найчастіше у наших серцях, повинно бути почуття любові. Саме нею має бути переплетений щоденник нашого життя.

Фото Ємельянов О. , Васін А.
 Серед мільярдів свічок, які горять у Господа на столі, уособлюючи людські душі, пломеніють і наші з Вами вогники. Живий вогонь має завжди нагадувати нам, про необхідність очистити нашу душу від зла. Звільняючи місце для любові, добра і світлих помислів, ми наповнюємо себе життєвою силою. Лише з плином часу, дочекавшись глибокої старості, будучи при здоровому глузді, та пам'яті, обережно тримаючи в руках книгу з потертою палітуркою, в любові та злагоді, ми будемо готові написати останню сторінку.

Коментарі

  1. Цікаво про щоденник ) Впевнений,в кожного є такий. Дбайливо загорнутий в обкладинку,в шухляді письмового столу,і записи в нім - каліграфічні спогади,без пунктуаційних помилок,без заміток на полях.
    А може,на емоціях запацяний кольоровими фарбами,з безліччю помилок в надрібушканих словах і навіть в пробілах ? З гербарієм зразків вітрів і квітів між сторінками,що просякли любов'ю.До гір,до світу і до життя.І така вона якась точково-кінцева шо може то й є - НЕБО...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації