Екологічна акція на Боржаві


 Як і планувалося 17-18 серпня силами активістів та волонтерів з різних куточків України  Карпатськими стежками була проведена екологічна акція на Боржаві. В екоакції взяло участ 58 учасників. Загальними зусиллями було зібрано 95 мішків сміття і транспортовано до сміттєзвалища. Були прибрані ділянки від канатної дорогои до вершини гори Гимба, траверси Стоя, Плаю, Великого Верху, вершини Гемби, ВВ, Стою а також водоспад Шипіт. Полонина Боржава гостинно прийняла своїх рятівників, які її очистили від засилля пластику. Погожа погода, чудові краєвиди, давали наснаги працювати, займатися найбуденнішою роботою і такою приємною для кожного хто любить чисті гори. 
 Приємно було познайомитись з новими людьми, міцно потиснути руку давнишніх товаришів, посидіти з однодумцями біля ватри. Тішить той факт, що екологічний рух набуває неабиякої популярності, до наших акції приєднується все більше і більше людей, які готові зробити наші Карпати кращими. 

 В ці дні також відбулося перше засідання ради ГО Туристичного товариства "Карпатські стежки", де було обговорено ключові моменти діяльності, намічений план наступних дій.

Хочу висловити подяку всім хто долучився до акції! Ви Всі молодці! Так тримати!

Зробимо Боржаву чистою!



Чистимо Гимбу..
Прибираємо траверс від г.Стой
Транспортування сміття вниз


Коментарі

Популярні публікації